Menukaart restaurant

 

We hebben weer een mooie menukaart samengesteld voor het nieuwe seizoen. Geniet van onze sharing dinner, door jouw volledige menu zelf samen te stellen.  Je hebt hier volledig de vrije hand in. Wij hopen hiermee iedereen iets naar zijn of haar wens te bieden. Naast het sharing dinner menu bieden wij dit jaar ook door de koks samengestelde menu´s aan, die om de week wisselen. 

Bekijk ook eens onze nieuwe wijnkaart, waar je dit jaar ook meerdere verschillende wijnen op glas kunt bestellen. De bediening staat graag voor jou klaar om je te adviseren over welke wijn het beste bij welk gerecht past. 

Deze diverse kaart is bestelbaar op het borrelterras, Smokin' Kitchen terras en in het restaurant. Onze keuken werkt zoveel mogelijk glutenvrije.  Op de kaart staat aangegeven wat er NIET glutenvrij is. 

Om de snelheid van het bestellen te verhogen is het ook dit jaar weer mogelijk om jouw drankjes via de QR code aan tafel te bestellen. Lukt of wil je dit niet? Dan staan onze collega's natuurlijk voor je klaar om je te helpen of om je bestelling aan te nemen. klik hier voor uitleg over de QR.