Achter de schermen

Keuken brigade

Het is niet altijd makkelijk om Rogier als chef te hebben. Door zijn eeuwige drang om beter te worden, verandert er vaak veel in de keuken. Wij als team moeten dan een stapje erbij zetten om nog betere en lekkerdere gerechten te maken. Vooral op snelheid proberen we elke dag te verbeteren. Juist daarom is de sfeer in de keuken zo fantastisch: we weten precies wat we aan elkaar hebben en nemen elkaar dan ook regelmatig in de maling. Hebben we even tijd, dan komen de foto's al snel om de collega's die vandaag niet werken te laten zien wat ze missen. Voor ons is een dag geslaagd, als we op een snel tempo, mooie gerechten hebben uitgeserveerd naar de tevredenheid van de gasten. Om daarna dag af te sluiten met een gezamelijk biertje en een brede lach.


Bediening 

Samen met een fantastisch team maken wij er elke dag weer wat leuks van. We genieten elke dag opnieuw van onze gasten. Maar zeker niet onbelangrijker, is de lol die wij hebben als team. Als de gast even niet kijkt, vinden we het vaak leuk om elkaar in de maling te nemen. Tijdens de feestavonden vinden wij het leuk om ons extra op te doffen en gierend van het lachen met de gasten mee te doen. Het komt zelfs wel eens voor dat er tijdens het werk spontaan een watergevecht plaats vind tussen de keuken en de bediening..... geweldig.


Evenementen

Veel mensen die op een van onze evenementen komen, zien niet het werk wat er voor de evenementen af is gegaan. Naast hard werken is juist de fun het belangrijkste. Want je kunt alles van te voren bedenken, als je eenmaal begint met opbouwen maken we er vaak toch nog iets anders van. Naast ons eigen team krijgen wij veel hulp van vrijwilligers van de camping. Juist die vrijwilligers maken het op- en afbouwen een waar feest. Mede dankzij deze vrijwilligers staat elk evenement weer op tijd klaar.